lauantai 8. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 6. Ranskanletti-kokeilut.

Mä en yleensä koskaan tee kampauksia, joskus teen tytölle lettejä, nutturoita ja tietty ponnareita, ja itselle sit vielä harvemmin. Vähän se harmittaa ja hävettääkin joskus, mutta kun mulla nyt sattuu olemaan hiuksiin liittyviä traumoja lapsuudesta, plus sitten vielä isompana syynä se että mä en jaksa keskittyä! :/ Siis pitelemään niitä hiuksia käsissä, ja olemaan tarkka ettei ne mee epäsiististi ja varoa ettei todellakaan satu jne..! Siispä ranskanletit on aika harvinaisia meillä, kun en oikein niitä itse osaa tehdä (vaikka aikuisena tykkäänkin niistä, ja tyttö myös tykkää) enkä jaksa edes yrittää keskittyä siihen että niistä tulis siistejä - jostain syystä kun mulla on hiuksia kädessä niin mulle tulee sellanen psykologinen reaktio että hermostuttaa (siis ei sillein vihaisesti hermostuta vaan sillein että hikoiluttaa eikä jaksa keskittyä ja haluaa tilanteesta eroon) ihan hulluna ja tulee sellanen olo että haluan äkkiä valmista että voin päästää irti (oli ne sitten omat tai jonkun toisen hiukset)! :D

Mutta nyt siis kuitenkin yks päivä sain yhtäkkisen innostuksen ja tein (kylläkin nopeasti ja vähän huolimattomasti ettei hermostus pakokauhu ehdi ottaa valtaa :D) ensin tytölle jonkinnäköisen ranskanletin, enemmän sivulle kuin keskelle, vaikken ihan sivuun osaakkaan tehdä, ja sitten sen jälkeen kokeilin vieläkin hätäisemmin itselle... ;) Tällaiset niistä sitten tuli (tiedän siis ettei ole ihan aidon näköiset). Ja oli se aika kivaa kyllä vaihteenvuoksi kokeilla, ja osittain jopa onnistua! ;) Ja tyttö ja mies ainekin oli iloisia lopputuloksista, ja poikakin katteli mua pitkään kun ihmetteli varmaan miten äidillä yhtäkkiä on joku kampaus..! :D(Kuvissa värit on jotenkin ihan hullunkuriset.)


Sen takia siis nämä

ranskanletti-kokeilut

ovat kuudes syy olla onnellinen. :)


Ps. Ihan huippu mahtavaa ja suloista ja onnellista naistenpäivää kaikille!! ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi söpöt ja hyvät ,kun ottaa huomioon ettet ole niitä tehnyt. Ja käsi kyllää harjaantuu tekemään niistä aina vaan paremmin, Yhden vinkin voisin antaa Katjuska sulle,et kannattaa ottaa mahdollisimman vähän niitä hiuksia,niin niistä tulee tosi tiheät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän ton kyllä, mut just sitä en jaksa ku en jaksa niin paljoo keskittyä, ni en jaksa näpertää sellasia pieniä ja kireitä.. :P Yritän tehä vaan mahollisimman nopeesti :D Mut kiitti.. :)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)