keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 15. Hyvästit tuttipullolle.

Ihan huippua on kun meidän maitojuoppo-poikamme vierottautui viime viikolla onnistuneesti tuttipullosta! ;) Luulin jo ettei se ehkä koskaan onnistu.... Mutta nyt noin vaan se kuitenkin yhtäkkiä onnistui! Ekalla kerralla aluksi mölistiin ja sitten huudeltiin vähän äitiä, menin käymään ja silittelin ja ihan hiljaa lauleskelin, poika rupes hihittelemään mistä tietysti loukkaannuin ja lähdin pois - no ei! :D Mutta ajattelin kuitenkin siinä vaiheessa poistua näyttämöltä ettei ihan nauruiksi mene, ja sen jälkeen se rauhoittuikin. Nukahtaminen kyllä kesti, mutta se on kyllä muutenkin ollut nykyään sellainen kukkuja... Sen illan jälkeen on mennyt aika hyvin sekä illat että päiväunet, mutta sen verran on muuttunut, et kun ennen pojan sai nukkumaan vaan niin et antoi maitoa eikä jäänyt ite samaan huoneeseen, niin nyt sit taas täytyy mun aina mennä silittelemään ja usein myös lauleskelemaan, muuten ei nukahda ja huutaa.. :P Tavallaanhan siis vähän hankalammaksikin muuttui, mutta eiköhän se tästä, nyt meinaan jo usein sen saa jätettyä nukkumaan jo hyvin nopean silittelyn jälkeen! :) Ja pääasia on se ettei tullut ollenkaan mitään huutoraivareita niinkuin aina aikasemmin jos yritettiin, jes! :) Niin ja onneks tehtiin se viime viikolla, nyt on poika meinaan kipeenä ja siinä vaiheessa olis voinut olla hankalaa yrittää jättää pullo pois tai olis voinut tulla takapakkia jos olis ollut vieroitus vielä kesken, mutta nyt se ehti onneks olla jo onnellisesti ohi. :)

Olishan tässä vielä jäljellä se tutti (ja tietty vaipatkin toivottavasti jossain vaiheessa pois), mutta saa nyt nauttia siitä vielä hetken.. Ei se tutti ole ees koskaan ollut läheskään niin tärkeä kuin se maitopullo.


Ps. Mua vähän nauratti kun mietin otsikkoa tälle, esimerkiksi; onnistunut vieroitus - no ehkä ei, eroon pullosta - noo, oisko kuitenkin joku muu,..... ;)

2 kommenttia:

  1. Hienoa,mitä vanhemmaksi lapsi tulee sen vaikeempi on ottaa pullot ym.pois! Laulele vaan,niin ollaan sinullekin tehty ja ei siitä varmaan haittaa ole ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, varsinki jos on noin kiinni pullossa, ei E ollut läheskään noin paljon ku pikkuveli :P Mutta nyt sujuu onneksi jo ihan hyvin.. :)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)