perjantai 4. heinäkuuta 2014

Nuken pikkuset palmikkosukat.

Kun oltiin siellä maalla niin äiti pyysi mua tekemään niiden pienemmälle nukalle villasukat. :) Ja mähän tietysti tein. Lanka on jotain äidin aika paksua (tyyliin Maijaa tai jopa paksumpaa) ja puikotkin oli aika paksut.. Mallin kehitin ite, edessä koko matkalta letti kolmella ja takana 1o1n-joustinta. Pikkusen piti aluksi kokeilla että mikä olis oikea silmukkamäärä kun niin pienet teki ja paksulla langalla ja puikoilla, mutta sen jälkeen työ luonnollisestikkin eteni nopeasti. Voi olla että noihin kantapäihin ja kärkiin tuli pientä erilaisuutta, kuten toisessa lyhyempi kantapää, mutta eihän se mitää haittaa.. ;)

Ihan kivat mun mielestä ja nyt on sitten mummolassa taas vähän enemmän pukemista vauvoille.. :P Ps. Kuvat on jotenkin tosi huonoja, en tajua miten niistä ees noin huonoja sainkaan..!
 Tässä kuvassa oli väritykset ihan pielessä ja yritin muokata niitä vähän oikeammiksi, mutta ihan erilaisethan ne on edelleen... :D


2 kommenttia:

  1. Nyt on noihin kauniisiin sukkiin samansäsyiset-ja samasta langasta tehdyt lapaset ja pipo. Et kyllä lelpaa taas nukkeäitien leikkiä!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)