torstai 17. heinäkuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 33. Kesäiset syömiset.

Kun lapset oli lomalla (postaus täällä) niin oli niin vapauttavaa kun saattoi syödä ihan mitä vaan ja milloin  vaan! :) Syödä vaan kaks kertaa päivässä, mutta kunnolla kerralla, napsia hedelmiä nälkäänsä tai vaikka suklaata, laittaa ruokaan just niin paljon jalopenoja kun haluaa, ja joka kerta syödä rauhassa  ja oikein nautiskella! ;) Niin ja tietysti oli aikaa myös vähän kuvailla  syömisiä... :P


Kirsikat ja herneet, nam! Nämä tosin syötiin jo lasten kanssa ulkona yks päivä.. :)





Yhden päivän aamupala, päiväruoka ja välipala. ;)





Saman päivän iltaruoka ja iltapala... :)


Jälkkäriksi mun ihan lemppari Lidlin mustikkamuffinssi!  Ite tosin iskin noi mustikat tohon.. ;) Ja niin täynnä olin tortilloista että puolet muffinsista jäi seuraavaan päivään.


Näistä aineksista tulee maailman paras herkku-aamupala! 


Minibansku.




Maustamatonta jugurttia (oikein luomua, nam nam) ja paloteltuina yks kiivi ja yks minibanaani, lisäksi mustikoita ja vähän tummia viinirypäleitä, lopuksi vielä loraus hunajaa päälle, tulee muuten ihan sairaan hyvää,  kannattaa kokeilla jos kiinnostaa! ;)



Vihreetä. :P Kokeilin spriteä ja päärynämehua kun teki mieli juoda vähän jotain muuta kun vettä välillä.. :)


Valmispohjista pitsaa; tomaattimurskaa, mozzarellaa, tonnikalaa ja jalopenoa. :)


Vikan päivän ruoka.


Narinajuustoa. :D Mä tiiän että tää on monen mielestä niin väärin, mutta mä syön mun leipäjuuston vadelmahillon kanssa! Ja on muuten niin herkkua! ;)


Herkullista ja nautinnollista kesän jatkoa kaikille! ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania houkuttelevia kuvia! kyl tulee nälkä,kun just pitäis itse mennä laittaa ruokaa broilerista. Kyl mahtoi olla aivan ihanaa nauttia ja herkutella ihan rauhassa ja kun vielä jaksoit tehdä kaiken noin valtavan kauniisti! t. ä

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)