maanantai 11. elokuuta 2014

Kummitytölle.

Meidän kummitytölle tein tässä kesällä tämmöiset värikkäät junasukat, ihan vaan koska hän nyt vaan on niin ihana ni halusin! :) Ja koska heti kun joskus näin tän (jätti)lankakerän niin mulle tuli mieleen pikku kummityttömme ja että juuri hänelle haluaisin jotain siitä tehdä. Vaikka en kyllä yhtään tiedä mitä mieltä siellä tästä langasta ja värityksestä ollaan, mutta toivottavasti ei ainekaan inhonväreitä aiheuta.. :P Ja aika vaikeaahan sitä on etukäteen tietää miltä lanka sitten neulottuna näyttää, nyt näytti tältä.

Mutta kuitenkin, junasukkiin päädyin siksi koska piti korjata se asia etten jostain syystä juuri kummitytöllemme ollut tullut tehneeksi sukkia ollenkaan! Ja kun oli sen verran paksumpaa lankaa niin ajattelin et tulis varmaan aika sopivat tytölle syksyksi/talveksi, toivottavasti! ;)

Mulla tosin kävi näiden kanssa sellainen kömmähdys, että tein varret vahingossa 1o1n-joustoa vaikka ois pitänyt tehdä 2o2n, mutta en tiiä kuinka se käyttöön vaikuttaa..? Ei varmaan ihan hirveästi, vähän löysemmät ehkä on.. :)

 (Nää on muuten tässä nuken jalassa.. :P)


4 kommenttia:

 1. Oi miten on kauniit, me tässä Marjan kanssa niitä ihailtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat jo käytössäkin! :) Nyt kun on ollut viileämpiä päiviä, niin ovat olleet hyvät lämmikkeet. S osaa jo osoittaakin niitä ja näyttää että pitäisi laittaa ne jalkaan. Että kiitosta vaan kovasti tekijälle! :)

   Poista
  2. Oi, tosi kiva kuulla! :) Ja ihana kun S jo on niin iso että tietää itsekin mitä pitää tehdä. ;) On kyllä viime aikoina ollut ikävä sitä pientä suurisilmäistä kummityttöä.. :) <3 Ja olkaa hyvä vaan, ilo oli kummitätskyn puolella! :P

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)