maanantai 15. syyskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 43 & 44.

Yksi syy onneeni oli yllärikortti, mikä saapui joku aika sitten postissa. Se tuli juuri sellaisena päivänä kun tietämättäni juuri sitä tarvitsin. Itse kortti oli ihana, kaunis ja ennenkaikkea piristävä/iloinen yllätys, ja kun vielä käänsin kortin toiselle puolelle ja luin sen, läikähti sisälläni lämmin onnentunne, niin ihana ja herkistävä yllärimuistaminen. Kiitos sisko! <3 ;) (Sain muuten toisenkin yllärikortin, kera pienen lahjankin, tässä viikonloppuna appivanhempien mukana ihanalta miehen siskolta, että kiitos sinnekin päin! <3 Siitä vain ei ole nyt kuvaa.. :))



Kortti on jämähtänyt väliaikaiseen sijoituspaikkaansa kera tyttäreltä saadun sydämen. ;) <3


Ja yksi toinen syy onneeni on uusi imuri!! Mä olen niin onnellinen! Siis tilasin imurin varmaan jo kuukausi sitten ainekin, mutta kuten yleensäkin - asioiden blogiin päätyminen saattaa vähän venähtää. ;) Haaveilin uudesta imurista kauan, koska mikäs sen mukavampaa kuin kunnolla toimiva imuri. :P Mutta en koskaan raaskinut ostaa uutta, kun vanha kuitenkin jotenkin toimi, enkä halunnut mitään ihan halpista ostaa. No, sitten vihdoin oli pakko uskaltaa tilata, kun näin imurin huikeassa alessa ja rahatkin siihen jotenkin juuri silloin oli! :) En kadu kyllä yhtään! Se on ihana, se on tehokas ja toimiva, se on valkoinen ja suorastaan kaunis, ja se on hiljainen. <3


Ps. Nää mun syyt onnellisuuteen on vähän hassuja välillä, mutta paaaljon on muitakin syitä, ihan päivittäin, mitä en vaan saa aikaseksi/muista postata, ja sitten on sellaisiakin paljon, mitä en edes haluaisikaan jakaa täällä. Niin että tänne nyt sitten päätyy vain osa, niinkuin taisin haasteen aloitettuani vähän arvellakin ja kirjoittaa täällä. :)

2 kommenttia:

  1. Mutta arjen iloista loppujen lopuksi elämä suurimmillaan koostuu ja Se on jo suuri lahja,kun osaa iloita niistä. T.ä

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)