sunnuntai 21. syyskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 46. Onnistuneet synttäri(valmistelu)t.

Meidän poisku täytti tällä viikolla 2-vuotta, ja synttäreitä juhlittiin kahdessa erässä, viikko sitten lauantaina ja nyt eilen. :)
Synttärijärjestelyt kaikkinensa sujuivat ällistyttävän hyvin näin stressaajana ja viime hetken-tekijänä! ;) Viikko sitten sujuivat vielä paremmin, kun olin/oltiin niin hyvin jo etukäteen järjestelty ja lauantai-aamupäivä suunniteltu tehokkaasti, mutta kyllä tällä viikollakin kuitenkin kaikki onnistuivat, ja saatiin ajoissa tehtyä. Ja nyt voinkin siis todella todeta että kyllä ajoissa tekeminen vain huomattavasti helpottaa, pelkän suunnittelun lisäksi! Ja tietysti se ettei ota niin paljon paineita. :D


Viikko sitten tarjolla oli minttusuklaa-kääretorttu, rahkainen omenapiirakka vaniljavaahdon kera, ja äidin tekemä marjainen juustokakku.


Tein tämmöisen muumi"kakkukoristeen", koska...


...tein myös tällaisen ison version oveen, muumifanin poikamme kunniaksi. :P


 Tein myös viirin, minkä kuviolliset osat tyttö leikkasi. Hän oli ihanan ylpeä tehtävästään kun auttoi äitiä pikkuveljen synttärijärjestelyissä. ;)


Äitini kasvattama ruusu.


Eilisen juhlissa unohdin nähtävästi ottaa muita kuvia kuin lapsista söpösiä ryhmäkuvia, mutta tarjolla oli siis banaani-vadelma-täytekakku ja persikkamuffineita plus muita härpäkkeitä, "lastenherkkuja" - no, isompien myös. ;)

2 kommenttia:

  1. Ja kaikilla oli niin mukavaa,onneksi sain olla mukana(siis ensin.juhlissa). Kiitos niistä ihanista.t.ä

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)