perjantai 10. lokakuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 50. Helpotus.

Toi "helpotus" onnellisuuteni syynä tai otsikkona on ehkä vähän hassu, mutta tiedättekö sen tunteen kun joku kauan vaivaamassa ollut asia yhtäkkiä vihdoin selviää tai on ohi, niin se, just se tunne on ihana ja helpottava! Oli se sitten iso tai pieni asia, mutta etenkin jos se on itselle ollut merkittävä tai vienyt paljon ajatuksia, niin siihen kun tulee muutos tai se menee ohi, niin onhan se onnellista. :)


Ps. Jos haluatte lukea tämän lisäksi edelliset 49 syytä onneeni niin kaikki löytyvät tämän linkin takaa, tai sivupalkissa olevassa  Näistä postasin -tunnisteosiossa  #satasyytäollaonnellinen -tunnisteen takaa (linkkiä napsauttamalla). ;) 
(Myös näiden onnellisuus-postauksien alareunassa näkyy tuo sama #satasyytäollaonnellinen - tunniste ja siitäkin painamalla pääsee siis lukemaan aina kaikki saman aiheen postaukset. :P)

Pps. Käsityöpostauksiakin olisi taas tulossa, kunhan vain joskus saisin kaikki valmiit työt pääteltyä... :P

3 kommenttia:

 1. Kyllä vain! Viime aikoina nuo meidän pienen vaivat ovat vieneet paljon omia ajatuksia ja nyt viimein kun vyyhti on pikkuhiljaa avautumassa, niin voin hyvin samaistua tuohon helpotuksen tunteeseen!
  - Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja niin ihana oli kyllä kuulla että pikku S. voi jo paremmin! <3 :)

   Poista
 2. Voi mahtava miten on hieno kuva ja asiakin on just noin et tunne on suuri helpotus tuollaisen jälkeen! ä

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)