maanantai 29. joulukuuta 2014

Raitapipo ja pinkit lapaset.

Huh huh, mulla olis vielä hirmusesti neulomuksia ja muita tältä vuodelta tänne blogiin päivitettävänä, mutta nyt vasta ekan kerran istahdan kunnolla koneelle! :P Ja tuskin ehdin kaikkia päivitellä ennen vuoden vaihtumista, niin että ens vuonna sitten! ;) Tänä vuonna tärkeämpää on ollut se itse neulominen ym, kuin koneella istuskeleminen.. :)

Nyt siis loka-marraskuun vaihteessa valmistuneet synttärilahjat veljeni lapsille; kummipojalle pipo ja pojan isosiskolle lapaset. ;)

Pipoon sain jossain vaiheessa idean jostakin, että siis sinapinkeltaista pitää saada resoriin ja tupsuun, ja sitten mustavalkoraidallista muuten! :) Tuli jotenkin niin mieleen siitä kummipoikani! <3 Lopulta siis löysin Isoveli-langasta oikeat värit ja ohjeen soveltelin itse vähän jokapuolelta, siis kun en ihan kunnon "peruspipon" ohjetta löytänyt mistä olis tullut sopivan kokoinen ja noilla puikoilla ja langoilla. Onnekseni lopputulos oli sopiva ja omasta mielestäni myös aika ihana. ;)


Sisäpuolelta... :P


Ja lapaset tein samalla tavalla kuin tytönkin, täällä, tosin pikkusen isompana kun kerta serkkutyttö on jo muutaman vuoden vanhempi. :) Ja siis pelkästään pinkillä, aluksi mietin kaikkea näihinkin, mutta päädyin "turvallisiin" yksivärisiin, ja aikaki oli tosi tiukilla niin nämä ehti varmemmin valmiiksi. :P


Vähän on isot meiän kaksvuotiaan innokkaan mallin käsissä. ;)


Ps. Toivottavasti kaikilla oli oikein ihana, suloinen ja rauhallinen, hyvä joulu! <3 ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)