tiistai 30. joulukuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 82.-99.

Tässä viimeisiä haastepostauksia näin vuoden loppuun, vielä ehtii.. :D

Onnenhetkien listaukset siis jatkuvat. :)

82. Vapaa viikonloppu. <3
Joulukuun eka viikonloppu oli miehelleni ja mulle vapaa, kun jäätiin kahdestaan kotiin, kun  lapset lähtivät mummulle ja vaarille perjantaista sunnuntai-aamuun! :) Oltiin onnellisia. :P

83. Itsenäisyyspäivä.
Vaikka Suomestakin ihmiset löytää valitettavaa ja vikoja, niin kyllä se vaan on niin etten mä mun kotimaatani mihinkään vaihtais, niin hyvä täällä on meidän olla! :)

84. Joulufiilis tuli! ;)
Ja tossa silloin kun oli vapaata (=rauhallista) ja itsenäisyyspäivä, niin yhtäkkiä mulle pamahti kunnolla sellainen ihana joulufiilis! :) Nähtävästi mä tarviin siihen rauhaa ja hiljaisuutta, ja sitten sellasta pikkupuuhaa; joululaulujen kuuntelua, kynttilöitä, joulukorttiaskarteluja, joulun suunnittelua, koristeita, itsenäisyyspäivän juhlallisuudet, jne... :P

85. Lämmin joulukuu.
Ehkä moni on eri mieltä mun kanssa kun lunta ja kunnon talvea odottelivat, mutta pakko sanoa, että henkilökohtaisesti olin kyllä onnellinen kun ei ollut kovia pakkasia ja ulkona tarkeni hyvin vielä joulukuussa. :P Ja kun syksyn synkeydestä ja tunnelmasta vielä tykkään niin mitäs valitettavaa mulla kun se jatkui vielä vähän pidempäänkin.. ;)


86. Joulukorttiaskartelut (ja niiden loppuminen :D)
Näitä oli kiva suunnitella, hakea inspiraatiota, valita materiaaleja ja sitten tehdä, mutta kun aina tulee kuitenkin kiire ja mieleen vielä kenelle unohtui tehdä ym, niin että on se pikkusen ressaavaakin ja aika ihanaa on myös se kun vikat on tehty ja homma ohi! ;)


87. Pikkujoulut. ;)
Oltiin jonkun aikaa suunniteltu "serkusten pikkujouluja" siskon perheen luokse, ja se onnistuikin tosi hyvin, ja oli ihana päivä/ilta! :) Aikuiset höpöteltiin ja naurettiin, lapset leikki ja touhusi, syötiin ihania jouluisia herkkuja ja vaihdettiin lahjoja. <3 Kaikenlisäksi saatiin vielä luntakin tunnelmaa tuomaan! ;)88. Valkoinen maisema.
On se niin kaunis, ei voi muuta sanoa, vaikka ei niin talven ystävä ookkaan! ;)

(Niin siis tää kuva ei ole kovin kaunis, mutta oli pakko ottaa kun lunta tuli suunnilleen vaakatasossa silloin, ei edes kuvassa oikein näy.. :P)

89. Glögi ja tortut.
Joulutortut on aina ollut mun suurta herkkua, ja viime vuosina myös glögi on alkanut maistua tosi hyvin. :P


90. Ystävät.
Mitäs tähän sanomista, korvaamattomiahan ne on, ja niitä on niin ihana nähdä! <3 :)

91. Ekat joulukortit.
Oon siitä lapsellinen, että tykkään ihan sikana saada postia, ja vielä joulukortit on joka vuosi ihan yhtä odotettuja. :D Ja kun ekat saapuu kotiin niin tekis suorastaan mieli hihkua, niin innolla niitä ihailen ja luen ja kiinnittelen seinälle.. ;)


92. Uudet kengät, vihdoin!
Mä oon tosi huono ostamaan kenkiä, ja sitten aina käytän yhtiä niin paljon että ne menee rikki (en kauhean laadukkaita vissiin käytä :P) ja yleensä joka talvi oon saman tilanteen edessä, olis pakko saada lämpimämmät kengät yhtäkkiä jostakin! Sitten aina ajattelen jotain ihan muuta, kuin mihin lopulta päädyn. :D Mutta tänä vuonna olin silti ihan tyytyväinen, oli meinaan aika hyvänoloiset kun vihdoin suostuin lopettamaan "kunnon kenkien etsinnän" ja kääntämään katseeni niihin halvempiin ja helpommin löydettäviin. Pääsin sitäpaitsi paljon halvemmalla, ja sain silti kivat ja lämpimät, ja ainekin suht laadukkaan tuntuiset kengät, vaikka olikin sellaiset "feikki uggit".. :P


93. Piirtäminen.
Mä tykkään hirveesti. En vaan koskaan "kehtaa" koska "en osaa". :P Silti joskus kehtaankin ja nautin siitä. ;)

94. Paketit kasassa.
Huh, se on ihan tosi kivaa (siis lahjojen miettiminen, hankkiminen ja tekeminen) mutta on siinä hommaakin, ja yleensä ihan viime hetkille menee! :)


95. Jouluaatto!
Mitä tähän voi sanoa!? :D
<3 <3 <3 ;)
Jännittynyt fiilis, riisipuuro, joulusauna, joulurauhan julistus, jouluruoka, lahjat, illalla herkuttelu ja lahjojen tutkiminen, yhdessäolo ja läheisten kanssa viestittely... ;P <3 Ja onnelliset lapset. :)


96. Ihanat lahjat!
Oi, sain tänä vuonna paljon lahjoja, ja niin ihania! <3 Oikein yllätyin! :D Hirveästi pitkästä aikaa kirjoja, kanteleen (!), herkkuja, rasvoja, asusteita,... ;)

97. Pulkkaleikit.
Ollaan oltu muutamana päivänä lasten kanssa ulkona (vaikka ollaankin vähän kipeitä kaikki) ja on se aika hauska kun tekemiseksi riittää oma piha, pulkka ja lumi - siinä vaan vedetään lapsia vuoronperään tai yhtäaikaan pulkassa, ja joskus vetävät myös toisiaan.. :P Ja iloa riittää!

98. Ne oli sopivat! ;)
Hirmunen helpotuksen huokaus, kun sai kuulla joulun jälkeen että joo, lahjaneulomukset oli sopivia, huh! ;)

99. Lukeminen.
Oon lapsena ja nuorempana ollut ihan hirveä lukutoukka ja ahkera/nopea lukija, mutta sitten muutamat viime vuodet on lukeminen tuntunut enemmänkin urakalta ja isolta aikaa vievältä haasteelta, mihin keskittyminen ei oo riittänyt, kuin rentouttavalta.. Mutta nyt kun tuli syksyllä ja jouluna kirjoja aika monia, niin päätin ryhdistäytyä ja alkaa niitä pikku hiljaa lukemaan, ja ai kun se onkin kivaa taas pitkästä aikaa - vaikkakin hidasta... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)