keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vinoraitasukat ja tuunatut kortit.
Mieheni siskolla oli lokakuussa synttärit, ja olin jo kauan aikaa sitten miettinyt että tekisin hänelle lahjaksi villasukat. No, siinä kävikin aika hyvin kun alkusyksystä hän kyselikin minulta voisiko tilata minulta sukat, ja minä sitten lupasin ja varmistin vain ettei ole kiire niillä, ettei hän sitten ihmettele kun sukkia ei kuulu. ;) Siinä oli myös hyvä tilaisuus kysellä onko jotain toiveita siitä minkälaiset ne olisi (mutta toiveena oli ainoastaan että jos vähän pidempivartiset kotisukat, millään muulla ei ollut väliä :)) ja sain siinä myös varmistettua koon.


Kun aloin selailla ohjeita ja ideoita, niin yks sitten jostain syystä jo ihan aluksi kiinnitti mun huomion, nämä vinoraitasukat Dropsin sivuilla. En tiedä mistä se johtui, mutta jotenkin tosta kuvasta tuli mulle mieleen mieheni sisko, toi väri ja malli noissa sukissa ym.. :P Niin sitten vaikka mä sen jälkeen katoin mitä ohjeita, niin aina kuitenkin jäin miettimään tätä mallia, niin lopulta sitten päätin että kai ne täytyy sitten nämä tehdä. :) Jännitin menikö valinta ihan pieleen, mutta tilasin langat netistä (liian vähän oli kolme kerää kuitenkin, niin kuin myöhemmin huomasin). Itse neulomisessa tuli sitten mulla aika paljon ongelmia ohjeen kanssa..  Eli siis ei mulla tullut niin löysiä niistä, kun mitä ymmärsin että olis pitänyt tulla, ja sitten lopulta päädyin tekemään niihin pidemmät varret, jolloin mun ainekin piti tilata lisää lankaa (vaikka olisi se kuitenkin mulla loppunut jostain syystä kesken..?), sitten siinä kantapään jälkeen mun mielestä siinä ohjeessa menee ne silmukkamäärät ja myöskin pituus väärin, ja niitä sit pähkäilin miten teen, et kuvio kuitenkin menis kunnolla.. Jotain muitakin ongelmia mun mielestä tuli ton kanssa, mutta nyt en enää muista mitä. Ja sitten kävi vielä niin että vasta edellisenä päivänä ennen  juhlia tuli ne lisälangat mitkä olin tilannut, eli sen yhen illan aikana oli pakko saada neulottua se toinen sukka melkein kokonaan. :D Mutta sain valmiiksi ja ihan tyytyväinen olin lopputukseen, ja niin oli vissiin saajakin.. ;)


Laitan tähän myös kaks synttärikorttia, mitkä ei kyllä mitään erityistä taitoa tai mitään ole vaatinut, eli ihan valmiit kortit mihin halusin jotain itse lisätä.. :)


Tämä ensimmäinen oli siis kälylleni, ja oli mun mielestä niin ihana että halusin antaa just tän, mut sitten kirjoin siihen vaan lisäksi ton 30.. ;) Ihan vaan vapaalla kädellä siinä tehdessä, niin että tosi hieno... :D


Tän toisen kortin kun näin niin en voinut vastustaa sitä kun ihan heti tuli mieleen suloinen suurisilmäinen kummityttömme! :) Päädyin sitten vaan lisäämään siihen noi onnea ja 1, ja nimen.. Eli ei todellakaan mitään taitoja vaatinut, mutta tuli ihan kiva siltikin mun mielestä... :P

6 kommenttia:

 1. Hei apua miten i h a n a t noi sukat!
  Ja söpöt kortit.. :)
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jääny vastaaminen..! :P Mutta kiitos, kiitos! ;)

   Poista
 2. Ihan parhaat sukat!! Ja mun ykkös asuste nykyään! Kiitos vielä tuhannesti!!!! <3
  - Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva että tykkäsit, jee! ;) Ja ole hyvä! <3 :) (Tää vastaaminen vähän jäänyt kun en oo blogia päivitellyt tai mitään... :P)

   Poista
 3. Siis aivan ihanat,tosi hienot sukat noista tuli. Ja kyllä on myös tosissaan kauniit kortitkin. T.äiti

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)