torstai 22. toukokuuta 2014

Rättejä äideille.


Äitienpäivälahjaksi neuloin sekä omalle äidille että miehen äidille molemmille 3 tiskirättiä. Ne on siis Novitan Bambu-langasta, aina 2 rättiä tuli yhdestä kerästä ja vähäsen jäi yli.. Mun mielestä näistä tuli kivoja ja on ne saanut kehujakin, joten kai näitä voisi tehdä lisääkin joskus. :)


Omalle äidille neuloin nämä kolme; vinoraitainen on Novitan sivuilta katsotulla ohjeella tehty + sovelsin itse reunat, turkoosiin sain idean jostain muualta netistä ja vadelman värisen tein ihan omasta päästä.

Ainekin tosta vadelmaisesta on äiti kertonut jo kokemuksia että tosi tehokas ja toimiva on, etenkin noiden ainaoikein-neliöiden kohdalta. :)Kortiksi tein tämmöisen, ihan äidin näköisen. :P Ja rätit kääräisin marimekon lehden sivuun. ;)


~~~~~~


Anopille neuloin samanlaisen vinoraitaisen, mutta vadelman värisestä, ja turkoosin tein kaksikerroksisella helmineuleella (?), eli omasta päästä.


Ihan ensimmäiseksi tosin neuloin tuon roosan (Novitan ohjeella), kun sen värin ja mallin valitsi mies itse äidilleen! ;)
Kiepautin ympärille varmuuden vuoksi tuollaisen "vyötteen" että ei jää epäselvyyksiä.. :D


Ja kortiksi valikoitui ihan ostettu versio, kun oli niin suloinen ettei sitä voinut kauppaankaan jättää. :P Toi tuoli-kuva siis oli kortin sisällä..


Että tämmöistä tällä kertaa, vihdoin sain laitettua jotain neulottuakin tänne!  Olisin toki laittanut nämä jo heti äitienpäivän jälkeen, mutta kun ei se netti toiminut.

Kaunista ja ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)