tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kastelahjaksi pinnasängynpeitto.


Kesäkuun ensimmäisenä juhlittiin pienen siskontyttöni kastepäivää. Lahjaksi tein vauvanpeiton, pinnasänkyyn päiväpeitoksi. :) Idea syntyi joskus keväällä, lähti väreistä ja neulotuista tilkuista liikkeelle, sitten piirsin jonkinlaisen suunnitelman tilkuista ja peitosta paperille. Langaksi valikoitui Novitan Hanko, siskoni lemppari, ja siitä siis vaaleanpunainen ja harmaa.

Peitto vaihe vaiheelta. :)

Tilkuissa on erikokoisia lettejä, korinpohjaa ja helmineulosta, sileää ja ainaoikeeta, raidallista ja yksiväristä, yksi pöllö ja yksi (hyvin taidokkaasti :P) kirjailtu.

Yksityiskohtia.

Reunat virkkasin, ihan siis ilman minkäänlaisia ohjeita, ja kun mun virkkaustaidot on vähän mitä on plus reunat valmistui hienosti viimeisenä yönä ennen ristiäisiä, niin jälkikin on ehkä vähän sen näköistä.... ;)Nurjalta puolelta. :)Mutta kaikenkaikkiaan olen silti tyytyväinen työhön. Ensimmäinen peittoni, ja isoin neulomukseni tähän mennessä! Ja kuten siskolle jo mainitsinkin niin tähän peittoon on ajan ja lankojen lisäksi käytetty paljon rakkautta ja ihania ajatuksia ja rukouksia elämän varrelle. <3 Onnea pikku-E! <3

Ihan yksinkertaisen kortin tein, ei mikään taidonnäyte. :)Osa kuvista (ne parhaimmat ;)) on siskon ottamia ja lähettämiä, kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)