torstai 31. heinäkuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen: 35. Viilentävä sade.

Vaikka mä tykkäänkin kesästä tosi paljon, ja sillon oon yleensä energisempi ja paljon ulkona ym, niin helteestä en kuitenkaan tykkää - siitä tulee fyysisesti niin huono olokin, ja yöunet menee ym. Niin siksipä tekeekin tosi hyvää välillä sellanen pienikin viilentävä sade, varsinkin jos sen jälkeen ei ihan heti nouse lämpö taas pilviin! :)

Ja tänään olikin sellanen mukava sade kun oltiin vielä lasten kanssa just silloin ulkona, ja se alko sillei ihan yhtäkkiä oikein rysähtämällä! :P Tyttö ehti juosta rappusille katoksen alle suojaan niin että vaan muutaman pisaran verran kastui, mutta poika oli just toisella puolella pihaa ja kun juoksin sitä sisälle hakemaan, niin ehittiin kyllä pojan kanssa ihan kiitettävästi kastua, kun vielä sellasia jättipisaroita kunnolla tuli! ;)

Kuvat on otettu nyt kesällä, mutta viime kerralla kun satoi oikein kunnolla ja ukkosti. :)

Tosta ensimmäisestä en tiedä et tajuaako siitä edes että sataa, kun satoi niin paljon että näyttää kun olis ikkunan läpi otettu joku sumuinen kuva... :P Viimeinen kuva sit taas onki ikkunan läpi otettu, mutta muut ihan ulkona, katoksen suojissa.. ;)
Ps. Mulla olis hirveä määrä postauksia tulossa, kunhan vaan ehtis ja jaksais istua tässä koneella niitä naputtelemassa ja kuvia valkkailemassa! ;)

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)