sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ristiäislahja.


Elokuun lopussa oli suvun nuorimman ristiäiset, ja ensimmäistä kertaa tein koko lahjan ja kortinkin kaikki itse! :P ...yleensä siis kun annan lahjaksi itsetehtyä, niin mukana on jotain muutakin, ostettua.
Meiltä tyttö sai siis kastelahjaksi;


luonnonvalkoiset lapaset vähän junasukkatyylillä, ja samalla langalla kuin junasukat mitkä annoin hänen synnyttyä, postaus niistä täällä. Eli vähän niinkuin setti nyt kasassa. ;)


virkatun korin, ajattelin että tämän nyt saa vähän mihin tahansa käyttöön, vaikka vauvan ensimmäisille leluille, tai talvi-asusteille. Tein muuten ihan alusta loppuun tällä kertaa seuraten Virkkuri -kirjan ohjetta (tai no aloituslenkki oli erilainen), ja huppista, tais tulla aika paljon siistimpikin kuin omista sovelluksista! ;)pupuhelistimen. Ihan ensimmäistä kertaa uskalsin tehdä lelun/helistimen, ja tykkäsinkin tosi paljon, sekä tekemisestä että lopputuloksesta! :) Olin jotenkin kuvitellut homman paljon hankalammaksi/ärsyttävämmäksi, mutta sehän menikin kivasti Pehmoisia neuleita pienokaiselle - kirjan ohjeella.


ja tietysti kortti sitten lisäksi. :)6 kommenttia:

 1. Tää oli aivan hurmaava lahja!! Niinkun tietty meidän E:n lahjakin <3
  Ihan huippua kun jaksat ja viitsit nähä vaivaa..
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Näitä on kyllä niin ihana tehdäkin, varsinkin kun te kaikki vielä noin kiitollisina otatte ne vastaankin yleensä..! ;) <3

   Poista
 2. Voi miten supersöpöjä! Sä osaat kyllä tehdä ihmeellisiä taikoja langoilla! :) T. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon Jaana! :) Vaikka en kyllä niistä tai(d)oista tiedä... :P

   Poista
 3. Noi oli kyllä aivan mahtavia,oot tosi taitava ja teet lahjan jossa on selvästi aina sydän mukana. T.ä

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)