perjantai 21. helmikuuta 2014

Pöllö-lapaset.

Oon elämässäni muistaakseni kahdet lapaset neulonut, ala-asteella ne pakolliset lapinlapaset ja sitten kun tyttö oli vauva niin sille neuloin sellaset peukalottomat vauvanlapaset joista taisi muistaakseni tulla keskenään eri kokoiset.. Mutta nyt sain pari viikkoa sitten päähäni että haluan neuloa itelleni harmaavalkoiset pöllölapaset ja se suunnitelma olikin pakko heti toteuttaa!

Katoin yhteishyvän nettisivuilta peruslapasen ohjetta, ja vaikka olin erilaisia pöllölapasia nähnyt eri paikoissa, niin päädyin kuitenkin piirtämään itse sen mallin.. :D Siinäkin tapauksessa tää oli aika erityinen projekti, kun en ole elämässäni muistaakseni kuin yhden kirjoneuleen neulonut (kissatilkun ihan ohjeen mukaan, oli vaan pakko kokeilla kun en ollut koskaan uskaltautunut kirjoneuleiden pariin) enkä ikinä itse piirtänyt mitään kirjoneule- tai ristipistomallia. Että nyt oli aika monessa mielessä kokeilu nämä lapaset! Oon kyllä ylpeä että selvisin niistä aika helpostikkin (muutamia vaikeuksia lukuunottamatta) ja ne on ihan käyttökelpoiset ja pöllönkin tunnistaa, vaikka eihän nää mitkään hirveän kauniit ole..! ;)

Tästä se lähti liikkeelle.

Sisäpuolta.


Valmiit lapaset. Vähän on epämuodostuneet ja vasemman puoleisen pöllön alaosa on tehty erityylillä ni se on myös muhkuraisemman näköinen.. :P


Kuvat on taas niin hienoja kun nopeesti ja tosi keskittyen ihan hätäisesti yritin ottaa niitä eilen iltapäivän viimeisissä luonnonvaloissa...


Neuloin niihin myös sisäpuolen ranteisiin nimet, aika kauheat, eikä näyttämisen arvoiset.


Kaikki käsikuvat oli aika epäonnistuneita mutta tässä kuitenkin vähän miltä näyttää kädessä.

Että semmosta tällä kertaa, nyt taas muihin hommiin! :)
Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi Katjuska! Mä suorastaan haukon henkeä,noi on niin MAHTAVAT lapaset ,ihan mielettömän söpöt ja kauniit. Kyl oot oikein taiteilija. Mä en kanssa muista tehneni kuin muutamia ns.vauvalapasia,joten ei onnistuis multa!

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan hienot!!! Mäki haluun, vink vink ;)
  Ei kyllä uskois, että olisit aloittelija lapasten kanssa ja vielä ite suunniteltu kuvio, wau!
  Hanna

  VastaaPoista
 3. Yes Katja, vautsi miten hienot. Mummun kanssa ihailtiin niitä :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)