torstai 29. tammikuuta 2015

Tuparilahja ystävälle.

Ystäväni muutti vuoden vaihteessa uuteen asuntoon ja kun menin ensimmäisen kerran käymään siellä niin vein mukanani pienen tuparilahjan. Eli olin virkannut Virkkuri-kirjan ohjeella samanlaisen (medium kokoisen) korin kuin täällä. Värivalinta oli ainekin osuva, sen huomasin käynnillä.  ;) Kude muuten pikkusen loppui kesken, 7 silmukkaa reunavahvistuksesta jäi uupumaan! Harmitti aika paljon, mutta toisaalta ei sitä hirveästi edes huomannut valmiista korista..

Kude: Jotakin, varmaan Lankamaailmasta :P
Koukku: 12mm (luulin et se oli 8, mut kun tarkistin ni se oliki jopa 12 :D)
Ohje: Virkkuri-kirjasta, M kokoinen koriJostain syystä kaikki kuvat tosta korista oli tosi huonoja, se väri jotenkin näytti ihan kauhealta niissä, ja vaikka yritin vähän muokata niitä, niin ei hirveästi parantunut, laatu ainekaan.. ;)

Ja lisäksi tein pari rättiä, olisin halunnut tehdä vaikka mitä värejä ja eri mallillakin,  mutta aika ei oikein riittänyt niin tein vaan kaksi, vadelman ja "maastonvihreän" tms, ja tutulla mallilla. . Näistäkin ilmeisesti tykkättiin, ainekin ystäväni pieni tyttö oli ihastuksissaan. .  ;)Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3,5mm
Ohje: Jostain netistä joskus bongattu ja muokattu :)


3 kommenttia:

  1. Ai,miten ovat kauniit ja niin on herkullisen ihana tuo korin sisältökin. ä

    VastaaPoista
  2. Hei, rupee taas päivittää tätä blogia. Sulla kun ei varmaan oo muuten tekemistä tarpeeksi. :D

    VastaaPoista
  3. oi miten kaunista ja tutustuin muutenkin tähän blogiin ihania juttuja väserrät. seuraan :)!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)