maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ballerina-junasukat.

Tein siskon tulevalle vauvalle tämmöiset ballerinajunasukat. Ensin löysin langan, niin täydellisen ihanaa vanhaaroosaa/vaaleanpunaista että en voinut vastustaa, vaan tiesin heti että näistä sukat siskon tytölle (siis jos se edes on tyttö! :D)! <3 Sitten kun olin ensimmäisen varren tehnyt niin ajattelin et olishan siihen kyllä ehkä kuitenkin kiva joku toinen väri kaveriksi, ja sit vähän kyselinkin siskon mielipidettä, ja neuloin erivärisiä alkuja kantapäälle ja purin monta kertaa, lopulta päädyin harmaaseen (se oli myös siskon lemppari siis).. ;) Sitten tajusin vielä kun olin alkanut harmaata neuloa mukaan että haluan sittenkin tehdä niihin tämmöiset balleriinat! :P Toivottavasti sisko tykkää, minä ainekin. Ja jos ne nyt sitten edes menee siskon vauvalle... ;)


Tosin noista vielä sen verran, että langat oli kuitenkin sen verran liian paksut että vaikka 2,5mm puikoilla neuloin niin liian isot pikkuiselle vauvalle nää on.. Että menee mielummin puol-puoltoista vuotiaalle, mutta meneepähän sit joskus ens talvena suunnilleen... :P Ois voinut tietysti jos ois ajoissa tajunnut niin tehdä vaan 3 nurjaa raitaa tohon jalkaterään, aika pitkän näköiset on meinaan nyt, no mut eipä voi mitään... Toivottavasti ei vaan kiristä sitten siinä vaiheessa kun pituus on hyvä! :P Mulla ei vaan koskaan nää koot oikein ihan kunnolla onnistu...! :DJa nää siis tosiaan valmistu varmaan ainekin viikko sitten, ellei enemmänkin, mutta mulla on ollut vähän ongelmia kuvien kanssa; sit kun on ehtinyt ja on muka ollut hyvä valo kuvata niin hämmästyksekseni onkin ollut jotenkin liian kirkasta tms, että se täydellinen väri ei kuitenkaan näy oikein, sitten kuvailin taas ei niin kirkkaalla ilmalla, ja..... No saa nyt luvan kelvata, kai näistä kuitenkin ainekin idean tajuaa... :P

6 kommenttia:

 1. Oi oi oi, ihan supersöpöt! <3
  Hanna

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihanat sukat! Miten voit osata noin vaan tosta suunnitella ja sit vaan toteuttamaan. Ei onistuis multa! Olet oikein taiteilija Katjuska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eihän toi nyt erityistä suunnittelua tarvii, tuli vaan mieleen tollanen ballerinat ja ruttusukat-idea ja sit langat vaan valitsin ja neuloin erivärillä sitten sen ballerina-osuuden, muuten junasukan ohjeella vaan.. :P

   Poista
 3. Onpas hienot! Tuliko noihin sisäpuolelle kauheen paksusti se "roikkuva" ( tai siis toi kun jatkat harmaalla niin se vapaaks jäävä) lanka? Vai miten teit?:) Tosi nätti muutenkin tää sun blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tein sillä tavalla et aina parin silmukan jälkeen kiepautin lankoja toistensa yli, niin että se "roikkuva lanka" kulki aina mukana siinä työssä, ettei jää sellaisia pitkiä lankajuokjsuja.. :) Jos tajusit yhtään :P Mutta mullahan kävi näiden kanssa kyllä semmonen moka, että tein liian paksulla langalla ja kun vasta olin niin harvoin tehnyt useammalla langalla (siis kirjoneuletta tms) niin näistä tuli liian tiukat ja jäykät, tai siis että nyt jos tekisin, niin ohuemmilla langoilla tai paksummilla puikoilla, ja sitten keskittyisin siihen että käsiala on löysää niin tulee joustavammat ja mukavammat sukat. :) Ja kiitos paljon, kiva kun kommentoit! :)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)