perjantai 14. maaliskuuta 2014

Puikko-inventaario.

Oon monesti ihan pulassa, kun olen ostamassa lankoja tai suunnittelen jotain työtä aloitettavaksi, tai löydän vaikka alennuksesta puikkoja ja yritän miettiä että mitähän mulla jo on - useampikin samaa, ja mitä mulla taas ei ole, ja tarviinkohan jotain tiettyä kokoa, jne...! Siispä nyt vihdoin päätin tehdä puikko-inventaarion. Että mitäs mulla nyt onkaan, ja minkä kokoisia. :)


Tässä "käytännöllisessä" purkissa ruukussa säilytän puikkoja.


Pitkät puikot:

- 3,5mm
- 4,0mm x2
- 4,5mm
- 6,0mm
- 12,0mm

Noi liilat puikot muuten ostin Tigerista viime viikolla kai, onko kukaan muu uskaltanut ostaa tai ehtinyt kokeilla Tigerin puikkoja, onko hyvät? :)


Pyöröpuikot:

- 3,0mm
- 6,0mm (lyhyt)
- 8,0mm
-9,0mm


Sukkapuikot:

- 2,5mm x2
- 3,5mm x2 (joista toiset muuten on jotkut ihan kummalliset, niistä 2 on 3mm ja 3 on 3,5mm, yhet jopa melkein 3,75mm...? :D Huomasin yhtäkkiä kun tein niitä pöllölapasia ja ihmettelin kun välillä tuntui paksummilta, niin no olihan ne paljonkin! :P)
- 4,5mm x2
 - 8,0mm


(Kuvaushetkellä keskeneräisissä töissä olleet puikot. - Yllättävän vähän! :P)


Virkkuukoukut:

- 3,0mm
- 6,0mm
- 12,0mm


Oheistarvikkeita:

- lettipuikkoja kahdet
- puikkomitta
- kerroslaskuri x2
- silmukkamerkkejä ym


Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä tosi kivasti kaikkea neulomiseen/virkkaamiseen. Tosi kiva,kun on mistä ottaa ,kun tekee mieli aloittaa joku työ. t.ä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ollu nykyään tosi kiva ja helpottanut paljon kun voi yleensä aina aloittaa kaikki työt (ainekin noin puikkojen osalta) heti, mäkin kun yleensä neulon aika montaa eri työtä samaan aikaan..! :) Tosi harvoin enää jää siitä kiinni että pitäis ostaa uudet tai edes että pitäis odottaa että saa puikot jostain toisesta työstä vapaaks, ja se on kyllä ollut tosi kivaa kun pääsee heti halutessaan alottamaan! :)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)